Tuotteet

 

Posti Smarthsip Shopify -integraatio

Luo Postin lähetykset helposti yhdellä klikkauksella suoraan Shopifystä!

Posti Smartship Shopify app liittää Posti Smartship -tilisi saumattomaksi osaksi Shopifyn sisään. Ei enää tilaustietojan copy-pasteamista, vaan luot tilaukset, osoitetarrat ja seurantakoodit yhdellä klikkauksella kaikille uusille tilauksille kerralla! Älykäs logiikka mahdollistaa Shopifyn toimitustapojen liittäminen Postin eri kuljetuspalveluihin. Myös Postiennakko.

Kokeile Posti Smartship Shopify appia ilmaiseksi 30 päivää.

 

Posti Pakettiautomaatit Shopify app

Näytä checkoutissa tilaajaa lähimmät Postin Pakettiautomaatti-noutopisteet

Posti Pakettiautomaatit Shopify app on yksinkertainen ja kaunis lisäosa joka näyttää tilaajan osoitetta lähimmät Postin Pakettiautomaatit. Yksinkertainen käyttää – et tarvitse mitään Postin tunnuksia käyttääksesi appia. 

Kokeile ilmaiseksi 30 päivää!

Muut kuljetusliikkeet

Haluatko toimittaa muulla kun Postilla? Olemme tekemässä integraatiot kaikkiin kuljetusliikkeisiin (DHL, Postnord, DB Schenker, Matkahuolto, UPS, GLS FedEx...) 
Konsultoimme myös asiakkaitamme parhaiden kuljetusratkaisujen kanssa.
Ota yhteys ja kysy lisää! 

Oletko harkitsemassa Shopify -verkkokauppaa?

Ota heti yhteys soittamalla +358503061446 tai laittamalla maili info@kooditoimisto.fi. 

Meiltä saat ilmaiseksi ja ilman mitään sitoumuksia konsultointia kaikkeen Shopifyyn liittyvään. Valikoiduille uusille Shopify-käyttäjille tarjoamme molemmat appimme ilman kuukausimaksua (norm. 20€/kk per app).

Meiltä saat myös valmiit käännökset Shopify kauppasi teemaan, sähköposteihin ja checkouttiin. Käymme myös läpi onko Shopify oikea valinta teille.

Käännökset

 

Ota yhteyttä!

+358503061446
info@kooditoimisto.fi