Posti Pakettiautomaatit

 

Posti Pakettiautomaatit -app näyttää checkoutissa asiakkaasi osoitetta lähimmät Pakettiautomaatit, joista asiakkaasi voi valita mieleisensä. 

Kuvakaappaus applikaatiosta. Ominaisuus on yksinkertainen mutta välttämätön.

Kuvakaappaus applikaatiosta. Ominaisuus on yksinkertainen mutta välttämätön.

Posti Pakettiautomaatit -app antaa asiakkaasi valita haluamansa Posti Pakettiautomaatti -noutopisteen. Ominaisuus on hyvin tärkeä, sillä asiakkaidemme tilastojen mukaan yli 70% tilaajista tilaa toimituksen noutopisteeseen, ja tietyn Pakettiautomaatin valinta on erittäin tärkeää sillä lähin noutopiste ei usein ole kätevin.

Appi on äärimmäisen yksinkertainen. Et tarvitse mitään tunnuksia Postilta, vaan appi toimii heti asennuksen jälkeen.

Voit valita montako asiakkaan osoitetta lähintä Pakettiautomaattia näytetään, ja näytetäänkö Pakettiautomaattien lisäksi myös muita toimipisteitä (Postit, R-kioskit, Siwat ym). Voit tietysti myös päättää haluamasi hinnan Pakettiautomaatti -toimituksille.

App toimii Shopify Advanced-, Plus- ja Basic -tasoisilla verkkokaupoilla. Sovelluksemme vaatii Carrier Calculated Rates -rajapintaintaintegraation toimiakseen.

Jos sinulla on Shopify Basic -plan, pyydä Shopifyn asiakaspalvelua avaamaan sinulle tarvittavan rajapinnan käyttöösi tai ota yhteyttä meihin.


Kysymyksiä, ideoita tai tarvetta koodiavulle?

Vaikka itse sanommekin, olemme varsin taitavia Shopify -koodareita ja designereita. Jos siis mieleen nousee kysymyksiä, ideoita uusille ominaisuuksille, ideoita täysin uusille uusille Shopify appeille tai haluat apua Shopify -verkkokauppaan liittyvässä koodauksessa, ota rohkeasti yhteyttä!

info[at]kooditoimisto.fi
+358 503061446