Ilmainen Shopify verkkokaupan -starttipaketti

Kooditoimiston uusin tuote on ilmainen Shopify-Starttipaketti. 

Oletko aloittamassa Shopify-kauppaa? Ota yhteyttä niin käännämme kaiken puolestasi suomenkieliseksi ja autamme alkuun pääsemisessä.
Tekniset kysymykset, alvit, toimitukset, maksutavat, räätälöity koodi, yhteistyökumppanit ja strategia.

Lue lisää alempaa ja ota yhteyttä info@kooditoimisto.fi tai +358503061446.

 

Miksi Shopify-starttipaketti?

Kaikki uutta Shopify-kauppaa perustavat käyvät läpi samat tekniset kysymykset, googlaamiset, copy-pastamiset ja kieliversioinnit. Shopify-Starttipakettimme tarjoaa kaiken tämän ilmaiseksi jotta pääset suoraan tekemään sitä millä on merkitystä eli markkinoimaan ja myymään. Kehitämme pakettiamme jatkuvasti.

Pakettiin kuuluu (tai tulee pian kuulumaan) esim. seuraavaa:

 

"Sopiiko Shopify meille" -konsultointi

Mielestämme Shopify on tämän hetken paras verkkokauppa-alusta. Etenkään pienemmät suomalaiset alustat eivät voi kilpailla alustan kanssa jolla on n. $400 miljoonan liikevaihto, 2500 työntekijää ja mahdollisuus palkata maailman parhaat koodarit ja suunnittelijat. 

Shopify ei silti ole täydellinen eikä sovi kaikille kauppiaille.

Shopifyssä on tiettyjä teknisiä rajoituksia, joiden takia se ei ole paras ratkaisu kaikille kaupoille. Esimerkiksi subscription-mallit, checkout-prosessin muokkaaminen, useampi valuutta tai muut erityistä räätälöintiä vaativat kaupat tarvitsevat enemmän muokattavuutta ja heille toimii paremmin open source -alusta kuten WooCommerce tai Magento. 

Shopify-starttipaketissa käydään läpi teidän tarpeenne ja varmistetaan että voitte turvallisin mielin aloittaa Shopifyllä ilman että myöhemmin käy ilmi tarve jota ei Shopifyyn saa.

 

Kieliversioinnit

Shopify-teeman, sähköposti-pohjien sekä checkoutin suomenkieliiinn käännöksiin kuluu valtava määrä aikaa. Meillä on suureen osaan valmiit suomenkieliset käännökset ja osaan automaattinen Google Translate - lisäosa. 
Loput käännökset ja (Googlen kömpelöiden käännösten korjaukset) teemme käsin puolestasi. 

Tarvittaessa autamme myös monikielisen Shopify-kaupan kanssa.

 

Konsultointi tuotteiden toimitukseen

Tuotteiden toimittamiseen on valtava määrä eri vaihtoehtoja. Eri kuljetusfirmat vaihtelevat laadussa, hinnoittelussa, palveluissaan sekä siinä mihin maihin ne toimittavat.
On myös palveluita joiden kautta voit toimittaa helposti usean kuljetusfirman kautta, ja toki mahdollisuus ulkoistaa varasto suomeen tai ulkomaille (mikä voi myös olla sopiva vaihtoehto). 

Tuotteiden toimittamiseen tarjoamme: 
1. Konsultointia siitä mitkä ratkaisut sopivat teille.
2. Valmiita Shopify-lisäosia kuljetusta varten

Tekemämme lisäosat:

Posti Smartsip Shopify app

Posti Smartship -integraatiolla luot toimitukset, tulostat osoitetarrat ja lisäät seurantakoodit suoraan Shopifyn orders -sivulta yhdellä klikkauksella.

Posti Pakettiautomaatit Shopify app

Posti Pakettiautomaatit -integraatio näyttää asiakkaillesi heidän osoitettaan lähimmät Postin Pakettiautomaatit tai noutopisteet. Välttämätön ominaisuus. 

Tulossa: Kaikki kuljetusfirmat -Shopify app

Seuraavaksi olemme toteuttamassa integraatiota jonka avulla voit lähettää käyttäen mitä tahansa kuljetusfirmoja (DB Schenker, Matkahuolto, PostNord, DHL, GLS, UPS, FedEx...). Pysy kuulolla tai ota yhteyttä ja kysy lisää. 

Applikaatiomme maksavat normaalisti 20€/kk. Tarjoamme kuitenkin osalle Shopify-Starttipaketin ottajille appimme ilmaiseksi. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Maksutavat

Autamme maksutapojen valinnassa ja käyttöönotossa. Shopifyyn on tarjolla useita maksutapoja (kirjoitushetkellä Paytrail, Maksuturva, Klarna).
Eri maksuvälittäjien käyttökokemus, hinnoittelu ja ominaisuudet vaihtelevat jatkuvasti. Pyrimme olemaan ajan tasalla keiden tarjonta on tällä hetkellä paras ja auttamaan valinnassa.

 

Yhteistyökumppanit

Koodaamme Shopifyä myös itse, mutta keskitymme pääasiassa appeihin sekä Starttipakettiin. Kun tarvitsette Shopify-kaupan räätälöintiä, yhdistämme teille sopivan kumppanit. Kauttamme löydät freelancerit, koodarit, graafikot, tunneittain laskuttavat assistentit ja markkinoijat.
Jos tarpeesi ovat suurempia, suosittelemme myös taitaviksi toteamiamme isompia Shopifyä toteuttavia suunnittelu- ja digitoimistoja. 

 

Kirjanpito, verot, Toimitusehdot

Arvonlisäverot
Jos toimitatte ulkomaille, valikoimassanne on useamman alv-kannan tuotteita (esim. 14% elintarvikkeita, 10% kirjoja tms), ja/tai toimitatte sekä yrityksille että yksityishenkilöille tarvitaan kaikkiin omat ratkaisunsa. Autamme lisäämään verokannat, teemme tarvittaessa muokkaukset jotka näyttävät eri maista ostajille oikeat paikalliset hinnat (esim. EU:n ulkopuolelle alviton hinta) ja autamme integroimaan applikaatiot joilla voi tarjota VAT-tunnuksisille yrityksille suoraan alvittomat hinnat.

Kirjanpito
Autamme valitsemaan teille sopivan tilitoimiston.

Toimitusehdot, privacy policy
Autamme toimitusehtojen ja privacy policyn kautta. Suunnitelmassa on tehdä tätä varten oma tuote. 

 

Integraatiot

Shopifyyn on tarjolla valtava määrä erilaisia liitännäisiä ja lisäosia.  Me autamme teitä löytämään sopivat.

Haluatteko esim. kasvattaa myyntiä näyttämällä sivuilla vieranneille mutta ostamatta jättäneille facebook-mainoksia? Lisätä asiakaspalvelu-chatin? Saada tietoa vierailijoiden käyttäytymisestä katsomalla jälkikäteen videolta kuinka he käyttäytyivät sivuilla ja mitkä tekijät vaikuttavat ostamiseen? 
Shopifyn omassa App storessa on tuhansia appeja jotka lisäävät kauppaasi markkinointi-, some, varasto-, kirjanpito tai asiakaspalvelu-ominaisuuksia. 
Shopifyn Appstoren lisäksi on tietysti olemassa valtava määrä mille tahansa verkkosivuille liitettäviä palveluita.

Pyrimme suosittelemaan parhaiksi toteamamme ja strategiallenne tärkeimmät.

 

Strategia

Käymme lyhyesti läpi strategianne. Minkälainen markkina on, keille myydään, kuinka asiakkaat tavoitetaan, kuinka kauppaa markkinoidaan. 

 

Shopify POS-kassajärjestelmä

Onko sinulle sekä kivijalkaliike että verkkokauppa? Shopify:llä on oma Point of Sale - järjestelmä. Tämän lisäksi se on mahdollista integroida mihin tahansa kassajärjestelmään. 

 

Shopify-Starttipaketin hinnoittelusta

Shopify-starttipaketti on lähtökohtaisesti ilmainen konsultointi uusille Shopify-käyttäjille. Otathan heti yhteyttä jo ennen Shopify-kauppasi perustamista. Kauppanne koon ja tarpeiden mukaan paketti voi olla isompi tai pienempi, ja jos tarpeenne ovat laajat tarjoamme räätälöityä jatkopakettia. Varaamme kuitenkin oikeuden muuttaa hinnoitteluamme tai tarjontaamme sen mukaan miten kalenterissa on tilaa ja kuinka hyvin tarpeemme sopivat yhteen.

 

Sinun Shopify-kysymyksesi

Toki vastaamme parhaamme mukaan kaikkeen mikä juuri teitä pohdituttaa. Kenties melkein kaikki listaamamme on jo selvää, mutta teillä on jotain muuta Shopifyyn tai verkkokaupan perustamiseen liittyvää.

Ota luuri käteen ja kilauta meille päivystävään Shopify puhelimeen +358503061446.

 

Miten päästään alkuun?

Ota yhteyttä niin katsotaan voimmeko auttaa. Voit esim:
1. Lähettää sähköpostin info@kooditoimisto.fi
2. Soittaa Petrille päivystävään Shopify-puhelimeen +358503061446
3. Jättää soittopyynnön niin soittelemme sinulle. Et sitoudu mihinkään, emme tyrkytä mitään emmekä jaa numeroasi eteenpäin. 


Shopify-starttipaketti is not endorsed or affiliated with Shopify Inc. in any way. 

 

shopifyPetri Pottonen